Holdingselskab 

Jeg tilbyder personlig rådgivning inden for investering af startups, ejendomsprojekter eller infrastruktur.
Lad os se nærmere på, hvad der giver mening for dig.

Jeg tilbyder personlig rådgivning inden for investering af startups, ejendomsprojekter eller infrastruktur. Lad os se nærmere på, hvad der giver mening for dig.

Investér trygt gennem holdingselskaber

Overvejer du at investere i startups, ejendomsprojekter eller infrastruktur? Som boligrådgiver forstår jeg, at beslutningen om, hvor og hvordan man investerer, kan være overvældende. Der er rigtig mange ting, man skal tage stilling til, og det kan være en lang beslutningsproces. I stedet for at sidde med det helt selv, tilbyder jeg at være din sparringspartner gennem forløbet, så vi sammen kan se nærmere på, hvad der giver mening for dig.

Få hjælp og rådgivning inden for investering gennem holdingselskab

Individuel rådgivning

Når det kommer til investering gennem et holdingselskab, er det afgørende at forstå fordelene og udfordringerne. Mange erhvervsaktive personer, som bestyrelsesmedlemmer og konsulenter, står over for tilbud om at investere i virksomheder i stedet for traditionel løn. Men hvad betyder det egentlig for dig? Jeg hjælper dig med at afdække, om denne rute er den rigtige for dig. 

Investering gennem et selskab åbner døren for skattemæssige og likviditetsmæssige fordele. Men det er ikke uden omkostninger. Årlige administrationsopgaver kan virke komplekse, men med min erfaring sørger jeg for, at du træffer informerede beslutninger. Jeg guider dig gennem junglen af skatteforhold og likviditetsstrømme og hjælper dig med at se, om denne investeringsmetode er den rette for dig.

Individuel rådgivning

Når det kommer til investering gennem et holdingselskab, er det afgørende at forstå fordelene og udfordringerne. Mange erhvervsaktive personer, som bestyrelsesmedlemmer og konsulenter, står over for tilbud om at investere i virksomheder i stedet for traditionel løn. Men hvad betyder det egentlig for dig? Jeg hjælper dig med at afdække, om denne rute er den rigtige for dig. 

Investering gennem et selskab åbner døren for skattemæssige og likviditetsmæssige fordele. Men det er ikke uden omkostninger. Årlige administrationsopgaver kan virke komplekse, men med min erfaring sørger jeg for, at du træffer informerede beslutninger. Jeg guider dig gennem junglen af skatteforhold og likviditetsstrømme og hjælper dig med at se, om denne investeringsmetode er den rette for dig. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig et skridt tættere på drømmehjemmet? Tag fat på mig, så aftaler vi et tidspunkt for en nærmere rådgivning omkring investering gennem holdingselskab.